Everyday outfits & giveaway ft. Bubbleroom

Workout wearing bubbleroom from top to toe

Dette indlæg er sponsoreret af Bubbleroom.
img_9119 img_9122 img_9158img_9136
img_9195
Outfit 1/ Tights, HER / Top, HER / Sports bh, HER

img_9019 2017-09-17 img_9080
Outfit 2/ Tights, HER / Top, HER / Sports bh, HER

Hey guys. Her sidder jeg på anden dagen og kan næsten ikke rejse mig fra sengen efter en ellers rimelig normal træning, hvis blot man ser bort fra de ekstra kilo, jeg smed på vægtstangen (biggest regret lige nu!). I dag skal det sjovt nok handle om træning og vigtigst af alt, det man ifører sig, når man efter en hel del overvejelse vælger at løbe en tur eller en tage i fitnesscenteret – for det er sådan det ofte er ikke, det med den lange overvejelsesproces? Nogle gange kommer man måske ikke længere end at tænke på hvor god en idé, det ville være, at få lavet et eller andet. Sådan har jeg det i hvert fald nogle gange, specielt efter en lang skoledag, og så motiverer det altså, at man har noget lækkert nyt træningstøj, der venter på at komme i brug. Sådan havde jeg det lidt, efter jeg modtog mit nye træningstøj fra Bubbleroom. Udover at det sidder skide pænt og rart, er det også nogle fancy designs, og det har jeg også oplevet har trukket nogle komplimenter til sig de sidste par gange, hvor jeg har haft det i brug. Især de to par tights, er jeg ret stor fan af, og det er jo perfekt, nu hvor vejret ikke helt er til at træne i shorts længere! Derudover er priserne på Bubblerooms træningstøj holdt på et meget overkommeligt niveau, hvis man lige som mig ikke er i humør til at smide mange hundrede kroner efter træningstøj. Hvad synes I, om mit nye træningstøj? Rigtig god weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyday outfits & giveaway ft. Bubbleroom