5 days in Sölden

Vacation life & GHD winner

opdateret-for-nylig59

Hej piger. Jeg håber, I nyder ferien i fulde drag, og at I har haft en skøn jul med jeres tætte samt fået hvad I ønskede jer i julegave <3 De sidste par dage har stået på en helt masse familie tamtam, en tur til København for at bytte et par gaver og en enkel aften i byen med mine veninder. Nu ser jeg frem til nytår, som jeg skal tilbringe hos en af mine veninder efterfulgt af en stor fest, hvilket nok skal sætte den nye år i gang på den helt rigtige måde. Outfittet er i hus, og det lover jeg jer, at I nok skal få at se 😉

Det er også blevet tid til at offentliggøre vinderen på en valgfri GHD styler; vinderen blev Maja! Jeg sender dig en mail, og så håber jeg du bliver glad for dit nye krøllejern. Vi skrives!

2 kommentarer

  • Maja

    Jaaa, hvor dejligt! Har svaret på din mail 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Ej hvor lækkert!! Ser frem til at modtage det 👌🏽😍 TAK

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 days in Sölden