Holidays

Turkey

Opdateret for nylig38Hej fra Tyrkiet! Lige nu sidder jeg nede i varmen nær byen Bodrum, og her er simpelhen så dejligt! Jeg har været her mange gange før år tilbage, men jeg havde næsten glemt hvor skønt er her. Vejret behøver man slet ikke bekymre sig om, fordi det er nogen og 30 grader og skyfrit hver dag – meget mere kan man ikke forlange. Meningen var egentligt at jeg skulle være ankommet torsdag formiddag med min far og søster, det blev det dog ikke til, da mit pas ikke var gyldigt i de 5 måneder det kræver, når man skal rejse til Tyrkiet (hvem ved også sådan noget?). Så jeg endte ud med at rejse senere på dagen med mellemlanding i Istanbul og med et midlertidigt pas i bagagen (inklusiv et nyt MEGET trist pasbillede), og gæt lige hvor godt det gik?! Lad mig bare sige det sådan, at Istanbul lufthavn ikke er særlig nem at finde rundt i på egen hånd, haha. Jeg endte dog med at komme frem torsdag aften, og siden da har vi nydt varmen, fået ordnet negle, været på stranden, i vandland og gået ture i den lokale by. Husker I at følge med på min Insta (@amaliehoelgaard)? Nu vil jeg hoppe ud og spise morgenmad, vi snakkes!

10 kommentarer

 • C

  Har prøvet at søge, men måske gør jeg det forkert.. Kan du prøve at sende et link? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Isabella

  Kan du fortælle hvor i Bodrum du har været? Jeg skal selv til Bodrum i september for første gang og kumme godt bruge et par fif: )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Ved du, om man kan købe den over nettet? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Hoelgaard

   Hvis du søger på den, kommer der diverse sider op, hvor du kan købe den bla. Matas 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hvor er din bikini fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hvor er din bikini fra? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Isabella

  Må jeg spørge hvor præcis du er i Tyrkiet. Står nemlig også og er ved st planlægge rejse til Bodrum i september med manden og mine forældre og har ikke været i det område før. Så har brug for gode fif:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvordan kan det være du rejser med din mor og far hver for sig i år? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holidays