Update

Turen går til…

summerBilleder fra @tumblr under #hvar og min Insta @amaliehoelgaard

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og efter i dag, hvor jeg var oppe i Historie årsprøve, mangler jeg kun en eksamen og en årsprøve, før sommerferien for alvor skydes i gang! Det bliver skønt med en pause fra skolen, inden det hedder 3.g efter sommerferien (hvor blev tiden lige af?!?!). Denne sommer har jeg et par rejser, og den sidste i rækken blev bestilt i går, under min 24 timers årsprøve, med Siw. Det bliver min første rejse “all alone”, da jeg førhen kun har prøvet noget lignende i form af uge 7 i Val Thorens, som alligevel ikke helt kan sammenlignes. Rejsen går mod Kroatien, nærmere betegnet øen Hvar, hvor Siw og jeg skal bruge en uge i solen og de festlige omgivelser – det kan kun blive godt! Derudover skal jeg før det en lille tur til Nice med min far og sidst på sommeren 10 dage til Mallorca med min mor, hvor vi har lejet et hus. Det kan altså kun blive en god sommer, hvis I spørger mig 😉 Hvis I har nogle tips til de forskellige steder, specielt Hvar, må I endelig skrive til mig!

Nu vil jeg smutte en tur op og træne efter nogle uger, hvor fokus har været nogle helt andre steder. Derudover skal jeg have de sidste ting på plads i forbindelse med min fødselsdag, som allerede er på lørdag (18 år – it’s getting more and more serious :O). Følg med de forskellige steder! Kys

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update