Mini getaway

Sweatshirt dress & over the knee boots

2016-11-28 2016-11-281 img_8724

Sweatshirt dress, Forever21 / Jakke, Athé Vanessa Bruno / Støvler, Aldo / Hue, Pieces

Hej piger. På trods af stilheden på bloggen de sidste par uger, håber jeg, at I er kommet godt ind i December måned. Selv er jeg ikke helt blevet ramt af julestemningen endnu, men det kommer forhåbentligt inden længe. December er altså kommet lidt som et chok for mig, må jeg indrømme! Er der andre, der har det på samme måde? Anyways, ser I henover et outfit med et par items fra London. Her ser I blandt andet min nye sweatshirt kjole, som jeg fik til næsten ingen penge i Forever21! Derudover har jeg endelig fået mig de par over the knee boots, som jeg længe har kigget efter. Jeg har ikke ville give så meget for dem, da det jo er en trend, og man ved aldrig hvor længe sådan en holder. Så da jeg i London fandt et par til halv pris, som oven i købet var pæne, skulle de selvfølgelig med mig hjem til Danmark. Hvad synes I? Nyd resten af aftenen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mini getaway