Turkey

Sommerfavoritterne

IMG_8071-001

Nu er min ferie ved at løbe mod enden, og derfor er det tid til en opsummering over de beauty produkter, jeg har brugt mest i løbet af min ferie. Har I et favorit beauty produkt i sommertiden?

 • Essence, the gel neglelakker: Jeg køber dem hver gang, jeg ser dem i udlandet. En helt vild holdbar neglelak, der er let at påføre, findes i alle farver og koster ingen penge! Hvis I ser mærket Essence og deres the gel neglelakker, så gør jer selv den tjeneste at prøve dem. Denne farve købte jeg i Schweiz, og jeg tog den sågar med ned til den lokale beautysalon, da jeg skulle have lavet manicure og pedicure.
 • Essence, 2 in 1 eyeshadow & liner waterproof: Disse to fiduser købte jeg også i Schweiz til ingen penge (v snakker 20-30 kr). Det er en creme øjenskygge og eyeliner i en, og de holder fandens godt, samtidig med de er lette at påføre. Igen er det Essence der står bag i vidunderet.
 • Matas, Coldcreme: Jeg blev introduceret til Matas’ coldcreme, da det var noget min søster havde fået anbefalet til hendes hud. Jeg har brugt min hver dag hele sommeren til at fugte på hele kroppen, selvom den egentligt er beregnet til ansigtet. Den er specielt velegnet til solbrændt hud, tør hud og så smækker jeg også et ordentligt lag i ansigtet sammen med noget ansigtsolie, som kan gennemfugte min hud over natten.
 • Elizabeth Arden, Eight hour lip protectant stick spf 15: Jeg har altid været fan af eight hour, både håndcremen og den “tradionelle” eight hour creme, men jeg er også blevet helt vild med den faste lip stick. Mine læber er på tredje år meget sårbare, da jeg har haft adskillige solskader, som har gjort, at mine læber er næsten kronisk tørre, hvis jeg ikke smører dem 24/7 (husk for guds skyld solfaktor på læberne!!!), men denne lille sag hjælper med at fugte og så føles den bare vildt godt på læberne + den har spf 15.
 • Kiko, BB creme: Når jeg er i udlandet og finder en Kiko, ved min familie godt hvad klokken er slået – jeg kunne bruge evigheder i den butik! Denne gang fik jeg blandt andet denne BB creme med hjem, som har solfaktor i og små farvekapsler, som blender en i huden – perfekt til en let sommer makeup!
 • Got2b, Lightening spray: Dette produkt har jeg altid med, når jeg skal ned til solen. Mit hår bliver mørkere og mørkere mod min vilje, så når jeg ser chancen for det, bliver dette produkt sprayet i håret og hjælper sammen med solen på vej mod lysere toner i håret. Summer = lighter hair.
 • Piz Buin, Tan & protect spf 30: Solcreme er ikke min ven, og det er altså bare et faktum. Det er ikke fordi jeg ser det som en stopper for at blive brun, men mere fordi jeg havde fornemmelsen af at have det på, og så slår jeg bare helt vild ud af det. Dog har jeg været meget i solen denne sommer, så der har næsten kun været spf 30 i brug, og denne fra Piz buin føles ikke nær så tung og fedtet på huden.
 • Enzborn, Mandelolie: Der er ikke snak om en bestemt olie fra et bestemt mærke. Denne mandelolie købte jeg flere år tilbage i Hamburg, men det er blot for at pointere at olie er min ven i sommertiden. Olie er bare mere effektivt end creme, og det er i mange tilfælde langt bedre for huden. Jeg har brugt denne efter hvert bad, for at gennemfugte min solbrændte krop, og det fungerer bare bedre end bodylotion, må jeg tilstå.
   

2 kommentarer

 • Ida Fjellerup

  Selvom det ikke som sådan er et beutyprodukt, bruger jeg altid det trick at smøre mig ind i olivenolie, når jeg er på ferie, og skal sole mod i nogle timer. Det er vistnok et gammelt græsk trick, som både gør at man bliver endnu hurtigere brun, og holder huden ung ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  hej smukke Amalie, lyder som om at du har haft en skøn sommerferie! nu er den i hvert fald for mit vedkommende ved at slutte, desværre:(
  jeg ville spørge dig om du havde en ide til et par fede sneakers, da jeg godt kunne tænkte mig nogle nye- men jeg må indrømme at jeg ikke rigtig har en ide har til nogle.
  Håber at du nyder resten af sommerferien!
  Mange knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turkey