Birthday weekend

Postcard from France

unnamed-10opdateret-for-nylig71unnamed-4opdateret-for-nylig72Så er jeg tilbage i DK igen for en kort stund, inden jeg rejser videre til Kroatien tidlig mandag morgen. Den forløbne uge har jeg brugt i Nice med min daddy, hans kæreste og barn og min søster, hvor vi i den grad har nydt solen og fået slappet af. Min søster og jeg ankom mandag sidst på eftermiddagen, hvorefter vi tog ind til vores lejlighed, som lå midt på hovedgaden i Nice med kort afstand til stranden. Dagene blev basically brugt på stranden, men vi var også et smut i Cannes i onsdags, hvor mit held viste sig fra sin bedste side, da jeg fik stjålet mine yndlings solbriller fra Celine. Not cool og mega dårlig timing. Heldigvis var den helt samme model på udsalg, så jeg så mig nødsaget til at købe dem igen, så det hele endte jo alligevel okay 😉 Det var i hvert fald en skøn tur, og jeg glæder mig allerede til at komme afsted igen på mandag (can’t wait!), hvor turen går til Hvar i Kroatien med min veninde Siw. Husk I kan følge med på Insta (@amaliehoelgaard), hvor jeg flittigt poster. Vi snakkes!

10 kommentarer

 • Emma Strube

  Hejsa. Jeg er på nuværende tidspunkt også på ferie i Frankrig, nær Cannes. Købte du dine solbriller i selve Celine-butikken eller i en butik der forhandler Celine? :// jeg er nemlig selv på jagt efter et par 🙂
  Mvh Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Jensen

  Hvor er din fine lyserøde/fersken bikini fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor har du fået fat i solbrillerne med rabat henne? 🙂
  Og så fin bikini! Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det ser pragtfuldt ud.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte H

  hvor er den orange bikini fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvilken model er dine Celine solbriller? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Kan du lave et indlæg med kost og træning? Du har en super flot krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June

  Hvor er det du har købt dine Celiné briller? er i Nice lige nu og de er altså så fine!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor købte du de Celiné briller på tilbud? er i Nice lige nu og de er så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday weekend