The Smell of California + giveaway

Nyt til smykkesamlingen + giveaway

Opdateret for nylig39

1/ HER, 2/ HER, 3/ HER, 4/ HER

Den opmærksomme læser ved, at jeg er kæmpe fan af guldbelagte smykker, og jeg har efterhånden fået lavet en god samling, så jeg kan kombinere forskellige guldsmykker. Overstående ser I mine nyeste tilføjelser til samlingen, som er fra mærket Hvisk, der har et flot udvalg af blandt andet guldbelagte smykker. Guldfarven står super flot til en solbrændt hud, og jeg er vild med det simple look, der er over smykkerne! Noget som en helt simpel tynd guldring, synes jeg ser så fint ud, og kombinationen mellem det simple og de mere bemærkelsværdige ringe er lige mig. Jeg kommer i hvert fald helt sikkert til at have disse smykker klistret fast på mig det næste stykke tid!

I har også muligheden for at vinde et valgfrit smykke fra Hvisk (undtagen 14 karat serien), om end i er til sølv, guld, rhodineret eller rosaguldbelagt smykker (yay, for endnu en giveaway!). I skal blot skrive en kommentar med et link til det smykke, I vil vinde fra Hvisk + evt. ringstørrelse, og hvorfor det netop er det smykke, I vil eje. Jeg trækker vinderen d. 15 august, good luck :*

// Sponsoreret indlæg

91 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Smell of California + giveaway