Workout wearing bubbleroom from top to toe

Last friday night

design

Indeholder reklamelinks: Kjole, Missguided / Stiletter, h&m / Bælte, Gucci / Ur, Michael Kors / Øreringe, Månesten og Pico

Efter jeg postede et par billeder fra min fredag aften på min Insta (@amaliehoelgaard), hvor der blev afholdt den såkaldte drenge/pige-middag på mit gym, har flere af jer spurgt ind til mit outfit. Jeg var iført en kjole, som jeg stadig vil definere som forholdsvis ny, eftersom den ikke er set på billeder før nu. Den blev oprindeligt købt op til min Ibiza-tur, men der blev den aldrig taget i brug, selvom det er en perfekt sommerkjole. Istedet fik jeg den i brug i fredags, og jeg valgte at style den lidt anderledes, end den ses på produktbillederne inde på Missguided’s hjemmeside. Så jeg skiftede bindebåndet ud med mit Guccibælte tilbage fra min mormors unge dage (very antique) og valgte ikke at krydse kjolen foran, hvilket jeg synes fungerede rigtig fint. Tilsat mine allerhøjeste stylter fra h&m og selvfølgelig en masse guldsmykker, og så var jeg ready! Aftenen forløb rigtig fint og var selvfølgelig smækfyldt med en masse underholdning. En helt anden ting er, at jeg på søndag har en stand på Søllerød loppemarked (nordsjælland) med min søster, hvor vi sælger ud af en helt masse af vores ting og sager – primært tøj, og der er meget af det, kan jeg fortælle jer 😉 Så kom forbi hvis I vil gøre et scoop! Det er fra kl. 8-14 nu på søndag. Kys

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout wearing bubbleroom from top to toe