When it comes to food: Mallorca

Ibiza for 48 hours

desktop5 desktop6Happy monday 😉 Jeg er tilbage til hverdagen igen og har efterhånden været det i en uges tid. På trods af at mit tredje og sidste år af gymansiet byder på en del færre moduler end sidste år, må jeg indrømme at det er lidt af en mundfuld at komme tilbage igen, især når ens ferie sluttede rimelig brat natten til mandag i sidste uge, hvor jeg skulle tilbage i skole igen. I kan måske fornemme, at jeg ikke helt nåede at vænne mig til tanken om at vende tilbage til hverdagen, før det pludselig var mandag morgen kl. 8.20 til mit første Tysk A modul. Det skyldes, at jeg brugte weekenden på Ibiza med min søster og resten af vinderne fra Coca-Cola beach house konkurrencen. Weekenden stod hovedsageligt på en heldagstur ud til Coca-colas beachhouse, hvor der bl.a. var mulighed for at prøve diverse watersports, besøge det lille hippie marked, spise lækker mad, chille i de forskellige områder og selvfølgelig drikke cola i lange baner. Meget af tiden gik selvfølgelig også med transport til og fra Ibiza. Anyways var det en helt vild sjov opelvelse, og vildt rart meget et sidste skud sol og varme! Jeg håber I alle er kommet godt tilbage til hverdagen <3 Vi snakkes.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When it comes to food: Mallorca