Vacances d'été

Home sweet home

I går kom jeg hjem fra Frankrig, det har virkelig været en skøn tur, men jeg så alligevel frem til at komme hjem. Jeg har jo været væk i 17 dage, så min blogging har ikke været helt “normal”, og det vil jeg heller ikke love at den bliver nu, da jeg om lidt tager i sommerhus i en uge. En ting jeg ved, er at blogging skal ske når man selv har lyst og tid, og ikke fordi man føler et pres fra sine læsere, det ved jeg, at der desværre er nogle af jer, der ikke kan acceptere – men i må seriøs huske på, at jer en helt normal teenage pige der har et liv uden for min blog også. Jeg håber at i kan lide videoen, vi har oplevet rigtig mange skønne ting og boet tre forskellige steder (ved godt det er lidt forvirrende i videoen, hvis man ikke har læst mine updates fra ferien). Og husk nu HD i videoen, haha. Håber i nyder de sidste uger af sommerferien, love to you. Btw. hvad har i lavet i sommerferien indtilvidere?

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacances d'été