Beach holiday

Holidays

Opdateret for nylig37

Hej piger. Jeg er ankommet til Milano her til aften, hvor jeg skal tilbringe de næste par dage inden turen går hjem og derefter mod Tyrkiet. De sidste 10 dage har jeg som sagt brugt i Schweiz med min mors side af familien, hvor vi har haft en masse sol og varme, men også et par dage med regnvejr. Jeg klager dog ikke, da vi har haft en fantastisk ferie med god mad (meget essentielt for en god ferie), høje temperatuer og godt selskab! Vi lejede blandt andet en båd, som vi brugte hele dagen på med en masse forskellige watersports – dette har lidt været en tradition for os, når vi har været på ferie sammen, og jeg er vild med den tradition! Derudover har vi været op på et bjerg og tree climbe samt set årets store fyrværkerishow, som er fuldstændig crazy! Nu vil jeg nyde de næste par dage med shopping og hygge med min mor og søster, inden jeg vender snuden hjem ad, for at være der i få timer inden turen igen går ned mod varmen igen. Vi skrives, kys.

4 kommentarer

 • Nicoline

  hej smukke Amalie, lyder som om at du har haft en skøn sommerferie! nu er den i hvert fald for mit vedkommende ved at slutte, desværre:(
  jeg ville spørge dig om du havde en ide til et par fede sneakers, da jeg godt kunne tænkte mig nogle nye- men jeg må indrømme at jeg ikke rigtig har en ide har til nogle.
  Håber at du nyder resten af sommerferien!
  Mange knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Hoelgaard

   Hej Nicoline,
   Jeg har selv haft selv samme problem, men jeg har lige fået anskaffet mig et par lidt mere specielle par Adidas Originals med slangeskind, og de har faktisk flere lidt mere unikke modeller, som du måske kan kigge efter. Det eller et par New Balance er mit bedste bud lige nu <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel-caroline

  Hej Amalie! Super godt indlæg, du er så inspirerende og det er fedt du tager dig sådan af bloggen trods du er på ferie.
  I dit fødselsdagsgaver indlæg skrev du havde fået et par birgenstock sandaler, linket duede dog ikke. Jeg tænkte på om du kunne linke det til mig som svar til denne kommentar? Eller var det samtalerne du fik, dem med to “stropper” eller dem der går igennem ens tæt? Hvis det giver mening haha? Bare som lidt inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Hoelgaard

   Hej, det må jeg lige få ordnet 🙂 Men det er klip klap modellen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beach holiday