Festival spirit is on

Fortiden, nuet eller fremtiden?

Opdateret for nylig34

Godaften piger! Jeg føler lige, jeg har fået læseferie, men før jeg har set mig om, er det blevet sommerferie. I tirsdags blev min søster student, hvilket er helt vildt at tænke på. Jeg føler, hun lige er startet, men tiden flyver jo afsted, og før man når at se sig om, er der gået et år! Det blev selvfølgelig fejret med hele familien, som kom til tapas, drinks og en masse lækre småretter om aftenen. Flere gange i løbet af aftenen fik jeg spørgsmålet “glæder du dig ikke til det bliver din tur “snart”?, og mit svar på det var faktisk nej. Det første år af gymnasiet har været en kæmpe omvæltning for mig, både på godt og ondt – men mest godt. Selvom 2.g bliver det hårdeste år (har jeg forhørt mig om), vil jeg stadig prøve så vidt muligt at være i nuet, hvilket egentligt ikke er min spidskompetance. Det er også min opfordring til jer, der skal starte efter sommerferien <3 Ofte kommer man nemlig til at leve i fremtiden, i mens man gennemgår den sjoveste tid af ens liv, og det er jo lidt stof til eftertanke. Nok om det, vejret er ikke just sommervejr, men det betyder stadig, at jeg vender snuden mod Roskilde Festival inden længe, og jeg glæder mig så meget til den sociale del af det. Nu må vi se, hvor lang tid jeg holder til festivalslivet 🙂 Hvis ikke vi skrives før, må i krydse fingre for mit ret ynkelige festivalsgen! Kys

   

20 kommentarer

 • Laura

  Hvor er din grå kjole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fandt lige dette indlæg, havde af en mærkelig årsag overset det, og det er virkelig godt, med et vigtigt budskab, som man alt for ofte glemmer !! Jeg tænkte på, hvor din flotte søsters hvide jumpsuit er fra? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga

  Super fedt og gennemtænkt indlæg med et fedt budskab! Det vil jeg helt sikkert begynde at tænke mere over <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Super fint indlæg! Må jeg spørge dig om, hvor din søsters fine bomberjakke er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Stort tillykke med din søster – hvor er hendes flotte jakke fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvor er din søsters jakke fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Jensen

  Hvor er dit flotte bælte fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvor er din søsters bomber fra? Den er så fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Mange gange tillykke med din søster! hun er så smuk. Jeg så hendes gallakjole for ikke så længe siden, den er så pæn. Ved du hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Stort tillykke med din søster!

  Hvor mange søstre har du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival spirit is on