All black & åben ryg

Festival spirit is on

Opdateret for nylig32

Affliate links: 1/ HER, 2/ HER, 3/ HER, 4/ HER, 5/ HER, 6/ HER, 7/ HER, 8/ HER, 9/ HER

Godaften søde piger! Jeg er hjemvendt efter en lille forsmag på Roskilde Festival, i form af overnatning på en ungdomscamp i uafbrudt regnvejr til folkemødet på Bornholm. Jeg kan allerede konkludere nu, at Roskilde bliver noget af en udfordring for mig, og mine nærmeste griner også over, at jeg skal afsted i år, fordi jeg er noget sart på det hygiejniske punkt (derudover har jeg også et søvnbehov, der ikke stemmer overens med, at jeg skal bo i området L). Lige meget hvad tager jeg altså den her udfordring op, og en ting er sikkert – jeg skal have pakket praktisk, men det betyder ikke, at det ikke må være pænt og festivalsish samtidig. Henover har jeg fundet nogle ting fra Boohoo, som jeg gerne ville iføre mig på festivalen. Jeg har faktisk bestilt noget tøj hjem, deriblandt et par items fra collagen, som jeg skal have pakket ned i festivaltasken. Skal I på festival denne sommer?

6 kommentarer

 • Caroline Rasmussen

  Hvor kan jeg finde nr. 2 henne? <333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  På nogle af de instagram billeder har du en lilla tone(hvis du forstår) på dine billeder, hvilken effekt bruger du til at få den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Hoelgaard

   Det er blot den justering der hedder farver inde på instagram 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hvorfor virker nogle af linksene ikke? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Hoelgaard

   Det burde de også meget gerne gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All black & åben ryg