Wearing my boyfriends jeans

Amalie eller Caroline?

Hej piger. Denne video har jeg haft liggende som privat i utrolig mange måneder, så eftersom jeg ikke har fået filmet i denne uge, tænkte jeg, at det var på tide i fik den at se. I går holdt jeg fødselsdags brunch for mine veninder, hvilket var SÅ hyggeligt. Lige nu er jeg i gang med at tage mig sammen (trods 5 timers søvn) til at få læst op til i morgen og på onsdag, hvor jeg skal til mundtlige prøver. På fredag får jeg sommerferie, så nu skal prøverne bare overstås, og så kan jeg få slappet af. Håber i har haft en skøn weekend og synes videoen er sjov at se. Følg med i min hverdag på insta (@amaliehoelgaard). Knus

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing my boyfriends jeans