New years eve

Almost two months later & current location

desktop3

Hejsa piger! Det er vist på sit rette, at jeg skriver velkommen tilbage – for det er godt lang tid siden, jeg har åbnet computeren for at skrive et indlæg. For at det ikke skal være løgn, er det nok den længste pause, jeg har haft fra bloggen i de mange år jeg har blogget, og I undrer jer måske over hvorfor; og for at være helt ærlig, er der ikke en specifik grund til det. Siden nytår er der simpelthen sket så mange ting, som har gjort, at mit fokus har været langt væk fra bloggen, og nu sidder jeg her næsten (og også kun næsten!!) to måneder senere på et hotelværelse i Cape Town. De af jer der følger med på min Instagram (@amaliehoelgaard), har stadig kunne følge lidt med i min hverdag og har måske også opdaget, at jeg ikke er i DK lige nu. Det har været en rejse, der har været planlagt et stykke tid, men eftersom jeg kom hjem fra skiferie i Val Thorens sidste søndag og uden at sige for meget, ikke var i mit bedste jeg (jeg må konkludere, at jeg bare ikke holder til den slags ferier), har jeg næsten ikke nået at glæde mig, og det er meget uvant for mig. 1,5 time før afgang i går havde jeg hverken pakket eller fundet kuffert, men nu er jeg her 14 timers i et fly senere, og det har godt nok været tiltrængt med sol og varme. Anyways er jeg tilbage på bloggen, og jeg har planer om at opdatere jer fra min ferie her i Sydafrika den næste uges tid! Husk også at holde jer opdateret på min Insta (@amaliehoelgaard), hvor jeg både opdaterer med billeder og stories. Vi skrives!

1 kommentar

  • Tina

    Hvor lyder det spændende! Glæder mig til at følge med! Hvor lang tid skal i være væk og hvordan får du det til at gå op med skole osv??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New years eve