New years eve // the dress

5 days in Sölden

opdateret-for-nylig58Glædelig lille juleaften, piger! Jeg er tilbage efter en god skiferie i Østrig med min far, onkel og søster. Vi havde vores første skidag lørdag, efter at have kørt hele natten, og vi var tilbage igen natten til onsdag. Vejret var vi rigtig heldige med, eftersom det var næsten skyfrit alle dagene, hvilket kun gjorde det endnu federe at stå ude på pisterne. Julestemningen er dog endnu ikke helt over mig endnu, selvom det så crazy som det end lyder er juleaften i morgen! 😮 Jeg glæder mig, men kan ikke rigtig forstå hvor hurtigt December allerede er fløjet afsted. Henover ser I et par billeder fra min ferie, og I kan se flere på min Insta (@amaliehoelgaard), hvis det lyster. Jeg håber, I får en skøn juleaften med jeres familier, hvis ikke vi skrives inden! Kys

   

1 kommentar

  • Tina KH

    Velkommen hjem og glædelig lille juleaften.
    Der er intet skønnere end en skitur og hvor er der smukt i Østrig:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

New years eve // the dress