happy new year

Wednesday

IMG_3409

Hej piger. Så er hverdagen begyndt igen, og jeg er så småt ved at vende mig til tanken om skolen igen – dog har jeg langt fra vendt mig til den kulde, der er udenfor. Og det har min hoste heller ikke! 😉 Henover ses et udsnit af, hvad jeg var i ført i dag. Jeg har desværre fået en rigtig dårlig vane med, at hoppe direkte i joggingtøjet, når jeg kommer hjem fra skole, hvilket også betyder manglende outfit-billeder. Dog skal I ikke snydes for overstående (lidt fjollede) billede, hvor jeg er i ført et af mine nyeste køb, nemlig en pels, som jeg længe havde haft øjnene på, før jeg besluttede at købe den i ferien. Den bliver helt sikkert et hit, nu hvor kulden i den grad har taget til! Jeg håber, I er kommet nogenlunde godt tilbage til hverdagen. Vi skrives!

10 kommentarer

 • Absolutely stniunng!!! They are soft, romantic, and earthy all at the same time. So far, I’m in love with the necklace (green) but I am sure I will have additional favorites when it is released in May! I cannot wait. Great job!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Shit en underlæbe, du har dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I just want to mention I’m newbie to blogging and seriously liked you’re web blog. Probably I’m planning to bookmark your website . You surely come with fabulous article content. Appreciate it for sharing with us your web page.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I discovered your weblog web site on google and verify just a few of your early posts. Continue to maintain up the excellent operate. I simply additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for ahead to reading more from you in a while!…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katerina

  Hvor er den altså fin!
  Godt nytår Amalie:-)
  Glæder mig til at følge med på bloggen i år.
  Håber du har lyst til at kigge forbi mig: http://survivewithme.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frida

  Er jakken varm?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-sophi

  Det er da ikke en dårlig vane overhovedet – jeg gør det selv og det er jo skønt! Kulden er jo alt for hård, så jeg synes bestemt at det i orden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • I forhold til at få taget nogle gode kvalitets billeder af mit outfit her til bloggen, er det desværre ikke så praktisk – men dejligt er det i hvert fald!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

happy new year